Home > Flottielje Zeilen > Griekenland

Flottielje zeilen in Griekenland, gezellige zeilvakanties vanuit Athene en Levkas

Flottielje zeilen in Griekenland

Griekenland is al sinds begin jaren 80 de flottielje bestemming. De vele eilanden, beschutte baaien, voorspelbare winden en de altijd aanwezige zon maken de griekse Ionische eilanden, de Saronische golf en de Cycladen en Dodecaneese tot een prachtig vaargebieden.

Ontspannen zeilen in Levkas, Corfu of Saronische Golf

Komt u voor het eerst flottielje varen in Griekenland of gaat u zeilen met jonge kinderen dan zijn de Ionische Zee (Levkas en Corfu) en de Saronische Golf (Athene, Peleponesse) bij uitstek geschikt door hun relatief beschutte ligging.

's Morgens wakker worden met een duik in een baaitje, 's middags lekker luieren op een rustig strandje en 's avonds met z'n allen relaxen in een door een griekse mama gerunde taverna; dat is pas vakantie!

Zeilen met kinderen?

In de schoolvakanties zijn de veel flottielje boten bevolkt door gezinnen met kinderen. En kinderen zouden geen kinderen zijn als ze niet binnen enkele minuten nieuwe 'beste' vrienden hebben :-)

Daar willen wij zeilen, nieuwe kusten en prachtige baaien ontdekken, kunt u ons een goed zeiljacht aanbieden?
Uw aanvraag

Aanbieding meezeilen en zeilcursus

Lees verder...

Aanbieding 2

Aanbieding jachthuur en flottielje

   Lees verder...

Berend Botje Yachting ®
Contact of offerte »»
Marinaweg 10
1361 AC Almere
The Netherlands
info@berendbotje.com

© 1987-2020
Berend Botje Yachting ®
Amorgos b.v.

 
Deze site maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.