Home > Zeiljacht huren > Caribbean

Zeilen in de Caribbean

Zeiljacht huren in de Caribbean - lekker zeilen langs bounty stranden

Ontdek de prachtige Caribische eilanden als Martinique, St Lucia, St Vincent & the Grenadines of noordelijker Guadeloupe, Sint Maarten en uiteraard de British Virgin Islands en de Bahama's.

Stuk voor stuk prachtige eilanden met een eigen sfeer, cultuur en vaak rijke historie. Bezoek de site van Pirates of the Caribbean, de stranden van kapitein Jack Sparrow en de landingsplaatsen van Christoffel Columbus.

Jarenlange ervaring

Berend Botje organiseert al vanaf 1987 zeilvakanties en flottieljes in dit ongelofelijk mooie zeilgebied. De over het algemeen constante winden, volop zonneschijn en uitstekende rumpunches zijn de factoren voor een mooie zeilvakantie.

 

Ook regelmatig Flottieljes

In de Caribbean organiseren wij vanaf Martinique, St Lucia, Grenada en bij de British Virgin Islands regelmatig flottielje vakanties. Zeilt u met uw gezin of met een clubje vrienden? Aarzel niet om gezellig aan te sluiten en door de ervaring van de flottieljeschippers de mooiste baaien en ankerplekken te ontdekken.

Gaat u bareboat varen dan hebben wij uitstekende jachten beschikbaar op de Nederlandse, Franse en Engelse eilanden. U vliegt KLM/Air France.

Boek nu je zeiljacht (bareboat of flottielje) in de Caribbean

Aanbiedingen

Jachthuur Caribbean


- Martinique

Berend Botje Yachting ®
Contact of offerte »»
Marinaweg 10
1361 AC Almere
The Netherlands
info@berendbotje.com

© 1987-2020
Berend Botje Yachting ®
Amorgos b.v.

 
Deze site maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.