Home > Zeiljacht huren > Nederland

Zeilen op het IJsselmeer

Zeiljacht huren aan het IJsselmeer: Zeilen naar Enkhuizen, Hoorn en de Wadden

Vanaf 2010 verhuurt Berend Botje ook mooie zeiljachten vanuit Muiderzand/Almere. Hoewel het weer in Nederland wat minder stabiel is als in bijvoorbeeld Griekenland of Kroatië, is Nederland met z'n prachtige Waddeneilanden, historische stadjes en prachtige vergezichten nog steeds één van de mooiste vaargebieden.

Zeilen naar de Wadden of dichterbij: IJsselmeer

Vanuit de Marina aan het IJsselmeer en Markermeer vaart u binnen een dag naar de prachtige Waddeneilanden en bent u slecht enkele uren varen verwijderd van de gezellige stadjes als Hoorn, Enkhuizen en Lemmer. De zeeuwse wateren zijn makkelijk in anderhalve dag bereikbaar.

Zeilvakanties voor gezinnen met jonge kinderen!

Vooral voor gezinnen met jonge kinderen is een vaarvakantie in Nederland ideaal.

's Morgens met papa verse croissants halen bij de bakker, daarna lekker aanrommelen met vriendjes in de rubberboot of krabbetjes vangen op de steigers. De stranden van de Waddeneilanden en Zeeuwse wateren zijn ongeëvenaard en jullie zijn dichtbij genoeg voor een bezoekje door familie of vrienden.

Naast het zeilen bij minder weer:

Nederland is ingesteld op een wat mindere dag, er is dus altijd een leuke attractie in de buurt; wat te denken van het Aviadome in Lelystad, het Juttersmuseum op Texel, het Waterpark in Zeeland, het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen en niet te vergeten: de stoomtram van Hoorn naar Medemblik.

Daar willen wij zeilen, nieuwe kusten en prachtige baaien ontdekken, kunt u ons een goed zeiljacht aanbieden?
Uw aanvraag

Aanbieding meezeilen en zeilcursus

Lees verder...

Aanbieding 2

Aanbieding jachthuur en flottielje

   Lees verder...

Berend Botje Yachting ®
Contact of offerte »»
Marinaweg 10
1361 AC Almere
The Netherlands
info@berendbotje.com

© 1987-2020
Berend Botje Yachting ®
Amorgos b.v.

 
Deze site maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.