Home > Meezeilen > Caribbean

Meezeilen in de Caribbean - zonnig zeilen, witte stranden, relaxen in goede sfeer ...

Zeil mee langs de Caribische Eilanden met Berend Botje Yachting

Een azuurblauwe zee, hagelwitte stranden en een eeuwig schijnende zon, lekker relaxen met een boek of juist een actieve vakantie: Berend Botje Yachting biedt je nu je kans! Zeil mee met onze ervaren schippers in het Caribisch gebied. Lekker eten en drinken, veel lachen en nieuwe mensen ontmoeten.

 

Genieten en relaxen in een goede sfeer!

Overdag gaan we lekker een paar uurtjes zeilen, waarbij jij als je dat wilt natuurlijk je zeilkunsten mag laten zien. Je mag ook gewoon lekker relaxen in de zon met een koud drankje erbij. Muziek, eten en drinken zijn aanwezig, en niet onbelangrijk: een goede sfeer!

Leren zeilen kan!

Als je graag wilt leren zeilen, leggen onze schippers dat met plezier aan je uit. Mocht je lekker willen zwemmen, praten of een boek lezen, be our guest.

Het enige dat je nodig hebt is gezelligheid en een beetje nieuwsgierigheid. 's Avonds leggen we vaak aan in de haven bij een leuk pittoresk dorpje waar we heerlijk gaan barbecueën en rondkijken.

Genoeg tijd om veel te zien

We brengen de nacht door op de boot, en de volgende ochtend heb je genoeg tijd om wakker te worden en even rond te kijken in het dorp op een eiland. Zoals het hoort op een relaxte vakantie!

Overdag kun je ook gaan snorkelen, zwemmen of lekker bijbruinen op het strand. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Meld je dan aan voor een 8-, 11- of 15-daagse zeilreis met een comfortabel zeiljacht, fijne mensen en met een ervaren schipper.

Boek nu je zeilvakantie in de Caribbean

Aanbiedingen

Aanbiedingen meezeilen Caribbean

- Vanaf Martinique

Berend Botje Yachting ®
Contact of offerte »»
Marinaweg 10
1361 AC Almere
The Netherlands
info@berendbotje.com

© 1987-2020
Berend Botje Yachting ®
Amorgos b.v.

 
Deze site maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.