Home > Meezeilen > Kroatie

Meezeilen in Kroatië - Gezellige Zeilvakanties

Ontdek Kroatië met Berend Botje

Al zeilend de Dalmatische kust verkennen, lekker onderuit gezakt genieten van de rust of aktief meezeilen. In een kleine groep van circa 6-8 medereizigers varen we vanaf onze basis in Sukosan langs plaatsen als Split, Zadar, De Kornati Archipel en vele baaitjes.

 

Vrijheid blijheid

Onderweg is er alle tijd om rustig te ontbijten, te zwemmen en uiteraard lekker te kletsen met z'n allen. Avondeten doen we doorgaans aan de wal. Ontbijt en lunch vaak aan boord. Het vaargebied is rustig qua wind en golven dus de perfecte omgeving om relaxed kennis te maken met het zeilen met een kajuitjacht of kennis te maken met Kroatië als zeilgebied.

Ook wanneer je alleen op vakantie gaat

De meeste van onze gasten boeken alleen. Dus er is alle gelegenheid kennis te maken met deze en gene, diverse goede vriendschapen zijn al ontstaan aan boord van de Berend Botje zeiljachten. Wil je met vriend of vriendin boeken, geen probleem, de jachten zijn groot genoeg om overdag een rustig plekje te zoeken. Indien je met z'n tweeen boekt, is het mogelijk een eigen hut vast te leggen.

Jarenlange ervaring

De jachten waarmee wij varen zijn comfortabel ingericht met toilet, stromend water, koelkast en gasfornuisje. Wij organiseren al sinds 1987 zeilvakanties in de Caribbean en Middellandse Zee dus weten wat leuk is. Onze schippers zijn ervaren zeelui die al menig mijlen gevaren hebben. Ze kiezen bewust voor het begeleiden van een meezeilvakantie.

Boek nu je zeilvakantie Kroatië

Aanbiedingen

Aanbiedingen meezeilen Kroatië

- Sukosan (Dalmatië)

Berend Botje Yachting ®
Contact of offerte »»
Marinaweg 10
1361 AC Almere
The Netherlands
info@berendbotje.com

© 1987-2020
Berend Botje Yachting ®
Amorgos b.v.

 
Deze site maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.